23/1964

Asetus eräiden Kansainvälisen työjärjestön yleisen konferenssin hyväksymien sopimusten loppuartiklojen muuttamista koskevan yleissopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun eduskunta on 10 päivänä maaliskuuta 1964 hyväksynyt Kansainvälisen työjärjestön yleisen konferenssin 45. istuntokaudellaan vuonna 1961 hyväksymän yleissopimuksen, joka koskee tämän konferenssin ensimmäisillä kolmellakymmenelläkahdella istuntokaudellaan hyväksymien sopimusten osittaista muuttamista niiden määräysten yhdenmukaistamiseksi, jotka koskevat sopimusten soveltamisesta Kansainvälisen työtoimiston hallintoneuvoston annettavien selostusten laatimista, tasavallan presidentti 15 päivänä toukokuuta 1964 ratifioinut yleissopimuksen ja ratifioinnista 1 päivänä kesäkuuta 1964 ilmoitettu Kansainvälisen työtoimiston pääjohtajalle, säädetään sosiaaliministerin esittelystä, että sanottu yleissopimus on Suomen osalta voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Naantalissa 26 päivänä kesäkuuta 1964.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.