19/1964

Pöytäkirja Suomen Tasavallan ja Puolan Kansantasavallan välillä koskien Suomen Tasavallan ja Puolan Tasavallan välisen, 29 päivänä heinäkuuta 1938 Helsingissä allekirjoitetun, säännöllisten ilmaliikennereittien käyttämistä koskevan sopimuksen kumoamista.

Suomen Tasavalta ja Puolan Kansantasavalta ovat sopineet seuraavasta:

1 Artikla

Suomen Tasavallan ja Puolan Tasavallan välinen, 29 heinäkuuta 1938 Helsingissä allekirjoitettu sopimus koskien säännöllisten ilmaliikennereittien käyttämistä, kumotaan tällä pöytäkirjalla.

2 Artikla

Tämä pöytäkirja on ratifioitava ja se tulee voiman sinä päivänä, jolloin ratifioimiskirjat vaihdetaan, mikä tapahtuu Varsovassa.

Tehty Helsingissä 4 päivänä marraskuuta 1963, kahtena englanninkielisenä kappaleena, kummankin kappaleen ollessa yhtä todistusvoimainen.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.