26/1963

Alkuperäinen sopimus: 10/1958

Lisäpöytäkirja Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken 12 päivänä heinäkuuta 1957 tehtyyn sopimukseen passintarkastuksen poistamisesta pohjoismaiden välisillä rajoilla

Suomi, Norja, Ruotsi ja Tanska,

jotka 12 päivänä heinäkuuta 1957 ovat tehneet sopimuksen passintarkastuksen poistamisesta pohjoismaiden välisillä rajoilla, ovat sopineet seuraavasta lisäyksestä sopimukseen:

1 artikla

Sopimuksen liitteen 1 sisältämiä määräyksiä sovelletaan vastaavasti milloin henkilöllisyystodistus hyväksytään passiksi kuitenkin niin, että saapumis- ja lähtöleimauksesta voidaan luopua.

2 artikla

Sopimuksen 6 artiklan määräyksiä ulkomaalaisten käännyttämisestä pohjoismaisilta ulkorajoilta sovelletaan vastaavasti, kun on kysymyksessä ulkomaalainen, joka ennen sen ajanjakson päättymistä, jota varten oleskelulupaa ei vaadita, karkoitetaan jonkin sopimusvaltion alueelta.

3 artikla

Tämä lisäpöytäkirja tulee voimaan 1 päivänä kesäkuuta 1963.

Tämän vakuudeksi ovat allekirjoittaneet valtuutetut edustajat allekirjoittaneet tämän pöytäkirjan.

Tehty Kööpenhaminassa 20 päivänä toukokuuta 1963 yhtenä suomen-, norjan-, ruotsin- ja tanskankielisenä kappaleena. Tämä kappale säilytetään Tanskan ulkoasiainministeriössä. Tanskan ulkoasiainministeriö lähettää oikeaksi todistetut jäljennökset tästä lisäpöytäkirjasta muille osapuolille.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.