33/1955

Asetus Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton kanssa ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta huhtikuun 6 päivänä 1948 tehdyn sopimuksen voimassaoloajan pitentämistä koskevan pöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Sitten kun eduskunta on 4 päivänä lokakuuta 1955 hyväksynyt Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välillä ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta huhtikuun 6 päivänä 1948 tehdyn sopimuksen voimassaoloajan pitentämistä koskevan Moskovassa 19 päivänä syyskuuta 1955 allekirjoitetun pöytäkirjan ja tasavallan presidentti sen ratifioinut 7 päivänä lokakuuta 1955 sekä sopimuspuolet vaihtaneet ratifioimiskirjat Helsingissä 28 päivänä lokakuuta 1955, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että mainittu pöytäkirja on voimassa niinkuin siitä on sovittu.

Helsingissä 11 päivänä marraskuuta 1955.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.