VL:2020-77

Asunto-osakeyhtiö - Asunto-osakeyhtiön vahingonkorvausvastuu - Reklamaatio

Asunto-osakeyhtiö oli teettänyt kustannuksellaan A:n hallitseman huoneiston kylpyhuoneessa ja saunassa yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluneiden rakenteiden korjauksia ja uusinut samalla A:n kunnossapitovastuulle kuuluneet kylpyhuoneen ja saunan sisäosat. A:n mukaan korjaustöiden jälki oli puutteellista, ja hän vaati yhtiöltä vahingonkorvausta valvontavelvollisuuden laiminlyönnin perusteella.

Kysymys siitä, oliko A reklamaatiovelvollisuutensa laiminlyönnin vuoksi menettänyt oikeutensa vaatia yhtiöltä vahingonkorvausta. 

Valituslupakortti sisältää kuvauksen siitä kysymyksestä, johon liittyen asiassa on myönnetty valituslupa. Sen sisältö ei sido korkeinta oikeutta eikä rajoita asian käsittelyä siltä osin kuin valituslupa on myönnetty.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.