Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

350/2023

Helsingissä 9.3.2023

Valtioneuvoston asetus erikoiseläinlääkärin tutkinnosta ja oikeudesta toimia erikoiseläinlääkärinä annetun valtioneuvoston asetuksen kumoamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Tällä asetuksella kumotaan erikoiseläinlääkärin tutkinnosta ja oikeudesta toimia eri-koiseläinlääkärinä annettu valtioneuvoston asetus (275/2000).

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 2023.

Opiskelijoihin, jotka yliopistolain 7 ja 37 §:n muuttamisesta annetun lain (282/2023) voimaantulosäännöksen 2 momentin mukaisesti jatkavat erikoiseläinlääkärin tutkintoon johtavia opintojaan, sovelletaan kumotun asetuksen säännöksiä.

Helsingissä 9.3.2023

Valtiovarainministeri
Annika Saarikko

Lainsäädäntöneuvos
Johanna Wallius

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.