264/2020

Helsingissä 16 päivänä huhtikuuta 2020

Valtioneuvoston asetus riistahallinnosta annetun valtioneuvoston asetuksen väliaikaisesta muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

lisätään riistahallinnosta annettuun valtioneuvoston asetukseen (171/2011) väliaikaisesti uusi 1 a, 3 a ja 5 a § seuraavasti:

1 a §
Hallituksen toimikauden jatkaminen

Suomen riistakeskuksen hallituksen nykyinen toimikausi jatkuu 1 §:n 1 ja 3 momentissa säädetystä poiketen, kunnes maa- ja metsätalousministeriö asettaa uuden hallituksen, kuitenkin enintään 31 päivään joulukuuta 2021.

3 a §
Valtakunnallisen riistaneuvoston toimikauden jatkaminen

Valtakunnallisen riistaneuvoston nykyinen toimikausi jatkuu 3 §:n 1 ja 3 momentissa säädetystä poiketen, kunnes maa- ja metsätalousministeriö asettaa uuden valtakunnallisen riistaneuvoston, kuitenkin enintään 31 päivään heinäkuuta 2021.

5 a §
Alueellisen riistaneuvoston toimikauden jatkaminen

Alueellisen riistaneuvoston nykyinen toimikausi jatkuu 5 §:n 1 ja 3 momentissa säädetystä poiketen, kunnes maa- ja metsätalousministeriö asettaa uuden alueellisen riistaneuvoston, kuitenkin enintään 31 päivään heinäkuuta 2021.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 2020 ja on voimassa 31 päivään joulukuuta 2021.

Helsingissä 16 päivänä huhtikuuta 2020

Maa- ja metsätalousministeri
Jari Leppä

Vanhempi hallitussihteeri
Teemu Nikula

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.