205/2020

Helsingissä 8 päivänä huhtikuuta 2020

Valtioneuvoston asetus maatalousyrittäjän eläkelain täytäntöönpanosta annetun valtioneuvoston asetuksen väliaikaisesta muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

lisätään väliaikaisesti maatalousyrittäjän eläkelain täytäntöönpanosta annettuun valtioneuvoston asetukseen (1407/2006) uusi 2 b § seuraavasti:

2 b §
Maatalousyrittäjän ja apurahansaajan työeläkevakuutusmaksun sekä ryhmähenkivakuutusmaksun eräpäivien siirtäminen

Sen estämättä, mitä 2 ja 2 a §:ssä säädetään maatalousyrittäjän ja apurahansaajan työeläkevakuutusmaksun sekä ryhmähenkivakuutusmaksun eräpäivistä, maatalousyrittäjän ja apurahansaajan Maatalousyrittäjien eläkelaitokselle esittämästä pyynnöstä eräpäivää siirretään enintään kolme kuukautta.


Tämä asetus tulee voimaan 10 päivänä huhtikuuta 2020 ja on voimassa 31 päivään joulukuuta 2020 saakka.

Tätä asetusta sovelletaan Maatalousyrittäjien eläkelaitokselle maksettavien vakuutusmaksujen maksamiseen, jos maksun eräpäivä on 10 päivänä huhtikuuta 2020 tai sen jälkeen, mutta viimeistään 31 päivänä heinäkuuta 2020.

Helsingissä 8 päivänä huhtikuuta 2020

Opetusministeri
Li Andersson

Neuvotteleva virkamies
Hanna Tossavainen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.