534/2018

Helsingissä 5 päivänä heinäkuuta 2018

Valtioneuvoston asetus Suomen ja Venäjän välisen valtakunnanrajan kulun kuvauksesta Venäjän kanssa tehdystä pöytäkirjasta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Suomen ja Venäjän välisen valtakunnanrajan kulun kuvauksesta Suomen tasavallan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välillä Imatralla 19 päivänä kesäkuuta 2017 tehty pöytäkirja tulee voimaan 19 päivänä heinäkuuta 2018 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt pöytäkirjan 22 päivänä toukokuuta 2018 ja tasavallan presidentti 13 päivänä kesäkuuta 2018. Hyväksymisestä on ilmoitettu Venäjän ulkoministe-riölle 19 päivänä kesäkuuta 2018.

2 §

Pöytäkirjan määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 19 päivänä heinäkuuta 2018.

(Sopimusteksti on julkaistu Suomen säädöskokoelman sopimussarjan n:ossa 51/2018)
(Pöytäkirjan erottamattomana osana oleva rajankuvaus liitteineen on saatavilla suomeksi ja venäjäksi Maanmittauslaitoksen ulkoisilta sivuilta osoitteesta https://www.maanmittauslaitos.fi/valtakunnanrajat. Maanmittauslaitos antaa tarvittaessa niistä tarkempia tietoja suomeksi ja ruotsiksi.)

Helsingissä 5 päivänä heinäkuuta 2018

Elinkeinoministeri
Mika Lintilä

Lainsäädäntöneuvos
Kaija Suvanto

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.