100/2017

Helsingissä 9 päivänä helmikuuta 2017

Valtioneuvoston asetus Valtion ydinjätehuoltorahaston varoista annettavien lainojen yleisistä ehdoista annetun valtioneuvoston asetuksen 2 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

muutetaan Valtion ydinjätehuoltorahaston varoista annettavien lainojen yleisistä ehdoista annetun valtioneuvoston asetuksen (83/2010), 2 §:n 1 momentti, sellaisena kuin se on asetuksessa 245/2014, seuraavasti:

2 §
Korko

Valtion ydinjätehuoltorahastosta jätehuoltovelvolliselle, tämän osakkeenomistajalle tai valtiolle annetusta lainasta peritään laina-ajasta riippumatta korkoa, joka on yhtä suuri kuin kahdentoista kuukauden Euribor-korko, kuitenkin aina vähintään 0 prosenttia, lisättynä 0,5 prosenttiyksiköllä. Korko tarkistetaan vuosittain.Tämä asetus tulee voimaan 28 päivänä helmikuuta 2017.

Helsingissä 9 päivänä helmikuuta 2017

Elinkeinoministeri
Mika Lintilä

Hallitussihteeri
Christina Snellman

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.