32/2016

Helsingissä 12 päivänä tammikuuta 2016

Puolustusministeriön asetus asevelvollisuuslaissa ja terveydenhuollon järjestämisestä puolustusvoimissa annetussa laissa tarkoitetuista etuuksista annetun puolustusministeriön asetuksen 4 §:n muuttamisesta

Puolustusministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan asevelvollisuuslaissa ja terveydenhuollon järjestämisestä puolustusvoimissa annetussa laissa tarkoitetuista etuuksista annetun puolustusministeriön asetuksen (1444/2007) 4 §, sellaisena kuin se on asetuksessa 1169/2014, seuraavasti:

4 §
Reserviläispalkka

Reserviläispalkkaa maksetaan miehistöön kuuluvalle 59,50 euroa, aliupseerille 62,20 euroa sekä upseerille ja erikoisupseerille 65,20 euroa päivältä.

Reserviläispalkka maksetaan jälkikäteen vähintään kerran kuukaudessa. Palkan maksaa se joukko-osasto, jossa palkkaan oikeutettu maksupäivänä palvelee tai viimeksi palveli.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 2016.

Helsingissä 12 päivänä tammikuuta 2016

Puolustusministeri
Jussi Niinistö

Hallitussihteeri
Perttu Wasenius

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.