Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

99/2015

Annettu Helsingissä 5 päivänä helmikuuta 2015

Valtioneuvoston asetus vaarallisten tai ympäristöä pilaavien aineiden aluskuljetuksia koskevasta ilmoitusvelvollisuudesta annetun valtioneuvoston asetuksen 1 ja 2 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

muutetaan vaarallisten tai ympäristöä pilaavien aineiden aluskuljetuksia koskevasta ilmoitusvelvollisuudesta annetun valtioneuvoston asetuksen (346/2014) 2 §:n 4 kohta ja

lisätään 1 §:ään uusi 3 a kohta seuraavasti:

1 §

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:


3 a) IMSBC-säännöstöllä kiinteiden irtolastien aluskuljetuksia koskevaa IMO:n kansainvälistä säännöstöä;


2 §

Alusliikennepalvelulain (623/2005) 22 e §:ssä tarkoitetusta laivaajan antamasta vaarallisen tai ympäristöä pilaavan aineen kuljetusta koskevasta ilmoituksesta on käytävä ilmi:


4) aineen kuljetusluokka IMDG-, IBC-, IMSBC- tai IGC-säännöstön mukaan;Tämä asetus tulee voimaan 16 päivänä helmikuuta 2015.

Helsingissä 5 päivänä helmikuuta 2015

Liikenne- ja kuntaministeri
Paula Risikko

Hallitussihteeri
Veera Kojo

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.