58/2015

Annettu Helsingissä 29 päivänä tammikuuta 2015

Valtioneuvoston asetus ammatillisen koulutuksen, lukiokoulutuksen ja perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen hakumenettelystä annetun valtioneuvoston asetuksen 1 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

muutetaan ammatillisen koulutuksen, lukiokoulutuksen ja perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen hakumenettelystä annetun valtioneuvoston asetuksen (294/2014) 1 §:n 2 momentin 10 kohta seuraavasti:

1 §
Ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhteishaku

Yhteishakua ei käytetä otettaessa opiskelijoita:


10) Helsingin saksalaiseen kouluun, International School of Helsinki-nimiseen kouluun ja Helsingin eurooppalaiseen kouluun.Tämä asetus tulee voimaan 12 päivänä helmikuuta 2015.

Tätä asetusta sovelletaan 1 päivänä elokuuta 2015 tai sen jälkeen alkavaan koulutukseen. Ennen mainittua ajankohtaa alkavaan koulutukseen sovelletaan tämän asetuksen voimaan tullessa voimassa olleita säännöksiä.

  Helsingissä 29 päivänä tammikuuta 2015

Opetus- ja viestintäministeri
Krista Kiuru

Opetusneuvos
Heikki Blom

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.