770/2014

Annettu Helsingissä 19 päivänä syyskuuta 2014

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus työntekijän eläkelain mukaista toimintaa harjoittavan eläkekassan laskuperusteista yhteisesti kustannettavien kulujen jakamista varten annetun sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan työntekijän eläkelain mukaista toimintaa harjoittavan eläkekassan laskuperusteista yhteisesti kustannettavien kulujen jakamista varten annetun sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (1249/2007) liite 1:n 1 kohta sellaisena kuin se on asetuksessa 407/2014, seuraavasti:


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 2014. Asetusta sovelletaan ensimmäisen kerran eläkekassan vuodelta 2014 tehtävissä vakuutusteknisissä laskelmissa.

Helsingissä 19 päivänä syyskuuta 2014

Sosiaali- ja terveysministeri
Laura Räty

Neuvotteleva virkamies
Pirjo Moilanen

Muutos eläkekassojen laskuperusteisiin työntekijän eläkelain mukaista kustannusten jako varten

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.