710/2014

Annettu Helsingissä 1 päivänä syyskuuta 2014

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus pienten yleisten uimarantojen uimaveden laatuvaatimuksista ja valvonnasta annetun sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan pienten yleisten uimarantojen uimaveden laatuvaatimuksista ja valvonnasta annetun sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (354/2008) 2 § seuraavasti:

2 §
Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) pienellä yleisellä uimarannalla sellaista yleistä uimarantaa, jossa kunnan terveydensuojeluviranomaisen määrittelyn mukaan ei odoteta huomattavan määrän ihmisiä uivan, ja josta on tehtävä terveydensuojelulain (763/1994) 13 §:n 1 momentin 3 kohdan mukainen ilmoitus;

2) uimakaudella 15.6. ja 31.8. välistä ajanjaksoa paitsi Lapin maakunnassa ja Kuusamon ja Taivalkosken kunnissa 25.6. ja 15.8. välistä ajanjaksoa.


Tämä asetus tulee voimaan 10 päivänä syyskuuta 2014.

Helsingissä 1 päivänä syyskuuta 2014

Peruspalveluministeri
Susanna Huovinen

Hallitussihteeri
Helena Korpinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.