216/2013

Annettu Helsingissä 15 päivänä maaliskuuta 2013

Tasavallan presidentin asetus Suomen ulkomaanedustustojen sijaintipaikoista annetun tasavallan presidentin asetuksen muuttamisesta

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti

muutetaan Suomen ulkomaanedustustojen sijaintipaikoista annetun tasavallan presidentin asetuksen (541/2006) 2 §:n 1 momentti, 3 § ja 4 §:n 1 momentti, sellaisena kuin niistä ovat 3 § asetuksessa 483/2012 ja 4 §:n 1 momentti asetuksessa 627/2012, seuraavasti:

2 §
Pysyvät edustustot ja erityisedustustot

Suomella on pysyvä edustusto seuraavissa kansainvälisissä järjestöissä ja yhteistyöelimissä: Euroopan neuvosto (Strasbourg), Euroopan unioni (Bryssel), Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö (Pariisi), Yhdistyneet kansakunnat (New York) sekä Yhdistyneet kansakunnat, Maailman kauppajärjestö ja muut Genevessä olevat kansainväliset järjestöt (Geneve).


3 §
Muut diplomaattiset edustustot

Suomella on yhteystoimisto Beirutissa (Libanon), Bogotassa (Kolumbia), Minskissä (Valko-Venäjä) ja Ramallahissa (Palestiinalaisalueet).

4 §
Konsulaatit

Suomella on lähetetyn virkamiehen johtama pääkonsulaatti seuraavissa paikoissa: Los Angeles ja New York (Amerikan yhdysvallat); Hongkong ja Shanghai (Kiina) sekä Pietari (Venäjä).Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 2013. Ennen asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä sen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

  Helsingissä 15 päivänä maaliskuuta 2013

Tasavallan Presidentti
SAULI NIINISTÖ

Ulkoasiainministeri
Erkki Tuomioja

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.