964/2011

Annettu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2011

Maa- ja metsätalousministeriön asetus metson ja riekon metsästyksen kieltämisestä metsästysvuonna 2011—2012

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään metsästyslain (615/1993) 38 §:n 1 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 159/2011:

1 §
Metson metsästys

Metson metsästys on kielletty 10 päivästä syyskuuta 31 päivään lokakuuta Varsinais-Suomen maakunnassa sekä Uudenmaan maakunnassa lukuun ottamatta Lapinjärven, Loviisan ja Myrskylän kuntia.

Metson metsästys on kielletty 1 päivästä lokakuuta 31 päivään lokakuuta Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa, Pirkanmaan maakuntaan kuuluvissa Akaan, Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Punkalaitumen, Pälkäneen, Tampereen, Urjalan, Valkeakosken ja Vesilahden kunnissa, Satakunnan maakuntaan kuuluvissa Eurajoen, Euran, Huittisten, Köyliön ja Rauman kunnissa sekä Uudenmaan maakuntaan kuuluvissa Lapinjärven, Loviisan ja Myrskylän kunnissa.

Metson yleisestä rauhoitusajasta säädetään metsästysasetuksen (666/1993) 24 §:n 18 kohdassa.

2 §
Riekon metsästys

Riekon metsästys on kielletty 10 päivästä syyskuuta 31 päivään lokakuuta Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnissa, Kainuun maakuntaan kuuluvissa Kuhmon, Paltamon ja Sotkamon kunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Haukiputaan, Iin, Kiimingin, Kuusamon, Oulun, Pyhännän, Pudasjärven, Siikalatvan, Taivalkosken, Utajärven ja Yli-Iin kuntia.

Riekon yleisestä rauhoitusajasta säädetään metsästysasetuksen 24 §:n 15 kohdassa.

3 §
Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 23 päivänä elokuuta 2011 ja se on voimassa 31 päivään heinäkuuta 2012.

Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2011

Maa- ja metsätalousministeri
Jari Koskinen

Ylitarkastaja
Janne Pitkänen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.