820/2009

Annettu Helsingissä 26 päivänä lokakuuta 2009

Oikeusministeriön asetus oikeusaputoimistojen edunvalvonta-alueista annetun oikeusministeriön asetuksen muuttamisesta

Oikeusministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan oikeusaputoimistojen edunvalvonta-alueista 9 päivänä lokakuuta 2008 annetun oikeusministeriön asetuksen (637/2008) 4 §:n 2 momentti seuraavasti:

4 §

Sen estämättä, mitä tässä asetuksessa säädetään, Hanko, Inkoo ja Raasepori kuuluvat Raaseporin oikeusaputoimiston edunvalvonta-alueeseen sekä Karjalohja, Karkkila, Lohja, Nummi-Pusula ja Vihti Lohjan oikeusaputoimiston edunvalvonta-alueeseen 31.12.2009 saakka. Tämän asetuksen 2 §:n 2 momentin tarkoittamat oikeusaputoimistot ovat mainittuun päivään saakka Raaseporin oikeusaputoimiston osalta Lohjan tai Salon oikeusaputoimisto sekä Lohjan oikeusaputoimiston osalta Espoon, Hyvinkään tai Raaseporin oikeusaputoimisto.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 2009.

Helsingissä 26 päivänä lokakuuta 2009

Oikeusministeri
Tuija Brax

Hallitussihteeri
Kirta Heine

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.