603/2009

Annettu Helsingissä 7 päivänä elokuuta 2009

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Viestintäviraston eräistä maksuista annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen muuttamisesta

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan Viestintäviraston eräistä maksuista 21 päivänä joulukuuta 2005 annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen (1175/2005) 9 §:n 1 momentti, sellaisena kuin se on asetuksessa 949/2008, seuraavasti:

9 §
Verkkotunnusmaksut ja verkkotunnusrekisterin todistusmaksut

Verkkotunnuslaissa (228/2003) tarkoitetun verkkotunnuksen myöntämisestä, muutoksesta, siirrosta ja uudistamisesta yhdeksi vuodeksi peritään 15 euron suuruinen verkkotunnusmaksu. Verkkotunnuksen myöntämisestä, muutoksesta, siirrosta ja uudistamisesta kolmeksi vuodeksi peritään 41 euron suuruinen verkkotunnusmaksu. Verkkotunnuksen myöntämisestä, muutoksesta, siirrosta ja uudistamisesta viideksi vuodeksi peritään 60 euron suuruinen verkkotunnusmaksu.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 2009.

Asetusta sovelletaan myös ennen sen voimaan tuloa vireille tulleisiin asioihin.

Helsingissä 7 päivänä elokuuta 2009

Viestintäministeri
Suvi Lindén

Neuvotteleva virkamies
Kaisa Laitinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.