507/2007

Annettu Helsingissä 27 päivänä huhtikuuta 2007

Valtioneuvoston kanslian asetus valtioneuvoston kanslian työjärjestyksen 9 ja 34 §:n muuttamisesta

Valtioneuvoston kanslian päätöksen mukaisesti

muutetaan 5 päivänä huhtikuuta 2007 annetun valtioneuvoston kanslian työjärjestyksen (394/2007) 9 § 1 momentti ja 34 §:n johdantokappale seuraavasti:

9 §

Hallinto- ja palveluosastolla, valmiusosastolla sekä politiikkapalveluilla on johtoryhmä, jonka tehtävänä on käsitellä osaston toiminnan kannalta tärkeitä asioita. Johtoryhmän puheenjohtajana on osaston johtaja ja jäseninä osaston yksikköjen johtajat, muut osaston johtajan tai yksikköjen johtajien määräämät virkamiehet ja osaston henkilöstön keskuudestaan valitsema edustaja. Omistajaohjausosastolla on osastokokous, jossa käsitellään yhteisiä henkilöstön kannalta tärkeitä asioita.


34 §

Hallitusneuvos, hallintojohtaja ratkaisee hallintoyksikön johtajana sen lisäksi mitä muualla säädetään asiat, jotka koskevat:Tämä asetus tulee voimaan 7 päivänä toukokuuta 2007.

Helsingissä 27 päivänä huhtikuuta 2007

Pääministeri
Matti Vanhanen

Alivaltiosihteeri
Heikki Aaltonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.