830/2006

Annettu Helsingissä 22 päivänä syyskuuta 2006

Maa- ja metsätalousministeriön asetus mehiläisten esikotelomädän vuoksi Harjavallan kaupunkiin ja Kullaan kuntaan perustettavasta rajoitusalueesta annetun maa- ja metsätalousministeriön asetuksen muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti

muutetaan mehiläisten esikotelomädän vuoksi Harjavallan kaupunkiin ja Kullaan kuntaan perustettavasta rajoitusalueesta 9 päivänä huhtikuuta 2003 annetun maa- ja metsätalousministeriön asetuksen (291/2003) nimike sekä 1 ja 4 § seuraavasti:

Maa- ja metsätalousministeriön asetus

mehiläisten esikotelomädän vuoksi Harjavallan ja Ulvilan kaupunkeihin perustettavasta rajoitusalueesta

1 §
Soveltamisala

Tämä asetus koskee Harjavallan ja Ulvilan kaupungeissa sijaitsevilla mehiläistarhoilla todetun esikotelomädän vuoksi perustettavaa rajoitusaluetta.

4 §
Poikkeukset rajoituksista

Elintarviketurvallisuusvirasto voi erityisesti perustellusta syystä myöntää yksittäistapauksessa luvan poiketa rajoitusalueella 3 §:ssä tarkoitetuista rajoituksista.


Tämä asetus tulee voimaan 15 päivänä lokakuuta 2006.

Helsingissä 22 päivänä syyskuuta 2006

Maa- ja metsätalousministeri
Juha Korkeaoja

Hallitusneuvos
Maija Salo

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.