282/2006

Annettu Helsingissä 21 päivänä huhtikuuta 2006

Maa- ja metsätalousministeriön asetus muutos- ja varantohausta annetun maa- ja metsätalousministeriön asetuksen muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti

lisätään muutos- ja varantohausta 21 päivänä lokakuuta 2005 annettuun maa- ja metsätalousministeriön asetukseen (834/2005) uusi 5 a § seuraavasti:

5 a §
Viitemäärän siirto myyntisopimukseen perustuen

Viitemäärän siirto on mahdollista komission asetuksen I 17 artiklan tarkoittaman myyntisopimuksen perusteella.

Viitemäärän siirtoa haetaan maa- ja metsätalousministeriön vahvistamalla lomakkeella numero 146. Viitemäärän siirtoa koskeva hakemus on jätettävä viimeistään 28 päivänä huhtikuuta 2006.

Hakemukset liitteineen on toimitettava sen kunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle, jonka alueella maatilan talouskeskus sijaitsee. Jos maatilalla ei ole talouskeskusta, hakemus toimitetaan sen kunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle, jonka alueella pääosa maatilan pelloista sijaitsee.


Tämä asetus tulee voimaan 26 päivänä huhtikuuta 2006.

Helsingissä 21 päivänä huhtikuuta 2006

Maa- ja metsätalousministeri
Juha Korkeaoja

Maatalousneuvos
Olli-Pekka Peltomäki

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.