578/2001

Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2001

Tasavallan presidentin asetus Suomen ulkomaanedustustojen sijaintipaikoista annetun tasavallan presidentin asetuksen muuttamisesta

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministerin esittelystä,

muutetaan Suomen ulkomaanedustustojen sijaintipaikoista 3 päivänä maaliskuuta 2000 annetun tasavallan presidentin asetuksen (262/2000) 3 §:n 2 momentti sekä 4 §:n 1 ja 2 momentti, sellaisina kuin ne ovat asetuksessa 899/2000, seuraavasti:

3 §
Muut diplomaattiset edustustot

Suomella on kunniapääkonsulaatin yhteydessä toimiva lähetetyn virkamiehen johtama konsuliasioiden toimisto Sydneyssä (Australia).

4 §
Konsulaatit

Suomella on lähetetyn virkamiehen johtama pääkonsulaatti seuraavissa paikoissa: Los Angeles ja New York (Amerikan yhdysvallat), Hongkong ja Shanghai (Kiina), Hampuri (Saksa) ja Pietari (Venäjä).

Suomella on lähetetyn virkamiehen johtama konsulaatti Las Palmasissa (Espanja), Torontossa (Kanada) ja Göteborgissa (Ruotsi),Tämä asetus tulee voimaan 2 päivänä heinäkuuta 2001. Göteborgissa oleva pääkonsulaatti muutetaan konsulaatiksi 1 päivästä syyskuuta 2001 lukien.

Ennen asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä sen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2001

Tasavallan Presidentti
TARJA HALONEN

Ministeri
Satu Hassi

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.