428/1999

Annettu Helsingissä 25 päivänä maaliskuuta 1999

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös vakuutuksenvälitystoiminnan valvontamaksusta annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen 1 ja 4 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriö on

muuttanut vakuutuksenvälitystoiminnan valvontamaksusta 30 päivänä joulukuuta 1993 annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen (1652/1993) 1 §:n 1 momentin ja 4 §:n 1 momentin seuraavasti:

1 §

Jokaisen, joka on merkitty Vakuutusvalvontaviraston vakuutuksenvälittäjistä pitämään rekisteriin (vakuutuksenvälittäjärekisteri), on suoritettava valvonnasta kultakin kalenterivuodelta valvontamaksu siten kuin tässä päätöksessä määrätään.


4 §

Valvontamaksun määrää asianomainen ministeriö Vakuutusvalvontaviraston esityksestä. Valvontamaksuun maksuunpanon toimittaa Vakuutusvalvontavirasto.Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä huhtikuuta 1999.

Helsingissä 25 päivänä maaliskuuta 1999

Ministeri
Terttu Huttu-Juntunen

Ylitarkastaja
Juhani Turunen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.