223/1999

Annettu Helsingissä 3 päivänä maaliskuuta 1999

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös eräiden eläkekassojen valvontaa koskevien tehtävien siirtämisestä eläketurvakeskukselle annetun päätöksen 3 ja 4 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriö on

muuttanut eräiden eläkekassojen valvontaa koskevien tehtävien siirtämisestä eläketurvakeskukselle 16 päivänä marraskuuta 1995 annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen (1304/1995) 3 ja 4 §:n seuraavasti:

3 §

Kun 1 §:ssä tarkoitettu eläkekassa tekee Vakuutusvalvontavirastolle sääntöjen vahvistusta koskevan hakemuksen, Vakuutusvalvontaviraston on hankittava eläketurvakeskuksen lausunto siitä, ovatko säännöt lakisääteisen eläketurvan osalta työntekijäin eläkelain ja yrittäjien eläkelain mukaiset.

4 §

Eläketurvakeskuksen on viipymättä tehtävä Vakuutusvalvontavirastolle ne esitykset, joihin eläkekassojen valvonnassa ilmenneet seikat antavat aihetta.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä huhtikuuta 1999.

Helsingissä 3 päivänä maaliskuuta 1999

Sosiaali- ja terveysministeri
Sinikka Mönkäre

Hallitussihteeri
Pia Jokinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.