222/1999

Annettu Helsingissä 3 päivänä maaliskuuta 1999

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös eräiden eläkesäätiöiden valvontaa koskevien tehtävien siirtämisestä eläketurvakeskukselle annetun päätöksen 3 ja 4 §:n muuttamisesta

Sosiaali- ja terveysministeriö on

muuttanut eräiden eläkesäätiöiden valvontaa koskevien tehtävien siirtämisestä eläketurvakeskukselle 26 päivänä maaliskuuta 1996 annetun sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen (213/1996) 3 ja 4 §:n seuraavasti:

3 §

Kun 1 §:ssä tarkoitettu eläkesäätiö tekee Vakuutusvalvontavirastolle sääntöjen vahvistusta koskevan hakemuksen, Vakuutusvalvontaviraston on hankittava eläketurvakeskuksen lausunto siitä, ovatko säännöt lakisääteisen eläketurvan osalta työntekijäin eläkelain mukaiset.

4 §

Eläketurvakeskuksen on viipymättä tehtävä Vakuutusvalvontavirastolle ne esitykset, joihin eläkesäätiöiden valvonnassa ilmenneet seikat antavat aihetta.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä huhtikuuta 1999.

Helsingissä 3 päivänä maaliskuuta 1999

Sosiaali- ja terveysministeri
Sinikka Mönkäre

Hallitussihteeri
Pia Jokinen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.