845/1998

Annettu Helsingissä 19 päivänä marraskuuta 1998

Valtioneuvoston päätös työvoima- ja elinkeinokeskusten toimialueista ja toimipaikoista annetun valtioneuvoston päätöksen muuttamisesta

Valtioneuvosto on kauppa- ja teollisuusministeriön esittelystä

muuttanut työvoima- ja elinkeinokeskusten toimialueista ja toimipaikoista 6 päivänä helmikuuta 1997 annetun valtioneuvoston päätöksen (122/1997) 1 §:n 1 momentin 6 kohdan, 2 §:n 1 momentin ja 3 §:n 1 momentin 6 kohdan seuraavasti:

1 §

6) Kaakkois-Suomen työvoima- ja elinkeinokeskus muodostuu Kymenlaakson liiton ja Etelä-Karjalan liiton toimialueista;


2 §

Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen työvoima- ja elinkeinokeskukset ovat suomenkielisiä suomenkielisten ja kaksikielisiä kaksikielisten kuntien osalta. Kummankin työvoi- ma- ja elinkeinokeskuksen toimialueen asukkaiden enemmistö on suomenkielinen.


3 §

6) Kaakkois-Suomen työvoima- ja elinkeinokeskuksen toimipaikka on Kouvolassa;Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1999.

Helsingissä 19 päivänä marraskuuta 1998

Kauppa- ja teollisuusministeri
Antti Kalliomäki

Neuvotteleva virkamies
Marjukka Aarnio

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.