713/1998

Annettu Helsingissä 30 päivänä syyskuuta 1998

Liikenneministeriön päätös muualla kuin Euroopan talousalueeseen kuuluvassa valtiossa rekisteröidylle tai käyttöön otetulle ajoneuvolle myönnettävistä poikkeusluvista annetun päätöksen 2 §:n muuttamisesta

Liikenneministeriö on

muuttanut muualla kuin Euroopan talousalueeseen kuuluvassa valtiossa rekisteröidylle tai käyttöön otetulle ajoneuvolle myönnettävistä poikkeusluvista 27 päivänä maaliskuuta 1998 annetun liikenneministeriön päätöksen (236/1998) 2 §:n, sellaisena kuin se on päätöksessä 689/1998, seuraavasti:

2 §
Poikkeusluvan voimassaoloaika

Poikkeuslupa myönnetään yhden kuukauden ajaksi. Kuljetuksessa sallitun massan ylittämistä koskeva lupa oikeuttaa yhteen kuljetukseen ja mittojen ylittämistä koskeva lupa neljään kuljetukseen.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 1998. Kaikki poikkeusluvat myönnetään 31 päivään lokakuuta 1998 kahden viikon ajaksi ja ne oikeuttavat kuuteen kuljetuskertaan.

Helsingissä 30 päivänä syyskuuta 1998

Liikenneministeri
Matti Aura

Hallitusneuvos osastopäällikkönä, ylijohtaja
Harri Cavén

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.