626/1998

Annettu Helsingissä 20 päivänä elokuuta 1998

Valtioneuvoston päätös yritystuesta annetun valtioneuvoston päätöksen muuttamisesta

Valtioneuvosto on kauppa- ja teollisuusministeriön esittelystä

muuttanut yritystuesta 30 päivänä joulukuuta 1993 antaman valtioneuvoston päätöksen (1689/1993) 14 b §:n 2 momentin sellaisena kuin se on valtioneuvoston päätöksessä 593/1996, seuraavasti:

14 b §

Tukea voidaan myöntää myös Kera Oyj:lle ja muille valtion omistamille tai hallinnoimille pääomasijoitusyhteisöille käytettäväksi rahasto-osuuden merkintään pääomasijoitushankkeeseen, jota rahoitetaan myös Euroopan yhteisöjen rakennerahastoista. Toimintaympäristötukea voidaan käyttää enintään20 000 000 markkaa yhden pääomasijoitus- rahaston rahasto-osuuden merkintää varten.


Tämä päätös tulee voimaan valtioneuvoston päätöksellä myöhemmin erikseen säädettävänä ajankohtana.

Tätä päätöstä sovelletaan kuitenkin jo 26 päivästä elokuuta 1998 niihin hankkeisiin, jotka Euroopan yhteisöjen komissio on erikseen hyväksynyt.

Helsingissä 20 päivänä elokuuta 1998

Kauppa- ja teollisuusministeri
Antti Kalliomäki

Teollisuusneuvos
Heikki Vesa

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.