613/1998

Annettu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 1998

Kauppa- ja teollisuusministeriön päätös liittymisehdoista ja sähkönmyyntiehdoista annetun kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksen muuttamisesta

Kauppa- ja teollisuusministeriö on

muuttanut liittymisehdoista ja sähkönmyyntiehdoista 5 päivänä toukokuuta 1995 annetun kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksen (781/1995) liitteessä 2 mainittujen sähkönmyyntiehtojen kohdan 58.1. seuraavasti:

58.1. Käyttäjällä on oikeus irtisanoa toistaiseksi voimassa oleva sähkönmyyntisopimus. Irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Määräaikainen sähkönmyyntisopimus päättyy määräajan umpeuduttua. Jos määräaikainen sähkönmyyntisopimus on tehty kahta vuotta pitemmäksi ajaksi, kuluttaja saa kahden vuoden kuluttua irtisanoa sopimuksen samalla tavalla kuin toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen. Toimitusvelvollisuuden piirissä oleva kuluttaja saa irtisanoa myös määräaikaisen sopimuksen samalla tavalla kuin toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1998. Sitä sovelletaan sen voimaantulon jälkeen tehtyihin sopimuksiin.

Helsingissä 19 päivänä elokuuta 1998

Kauppa- ja teollisuusministeri
Antti Kalliomäki

Ylitarkastaja
Markku Kuusio

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.