411/1998

Annettu Helsingissä 10 päivänä kesäkuuta 1998

Liikenneministeriön päätös linja-autoliikenteen henkilötaksoista annetun liikenneministeriön päätöksen 1 ja 2 §:n muuttamisesta

Liikenneministeriö on

muuttanut linja-autoliikenteen henkilötaksoista 18 päivänä joulukuuta 1997 annetun liikenneministeriön päätöksen (1334/1997) 1 §:n ja 2 §:n 1 momentin seuraavasti:

1 §
Soveltamisala

Tätä päätöstä sovelletaan linja-autolla harjoitettavassa luvanvaraisessa linjaliikenteessä. Tämä päätös ei koske liikennettä, jonka harjoittaminen perustuu liikenneministeriön, lääninhallituksen tai kunnan kanssa tehtyyn ostosopimukseen.

Tässä päätöksessä tarkoitettuihin kuljetusmaksuihin sisältyy arvonlisävero.

2 §
Sarjaliput

Linjaliikenteessä on myytävä seuraavia sarjalippuja 25 prosentin alennuksella perushinnasta:

1) liikenneministeriön määrittelyjen mukaisia 44 matkan älykortteja, ja

2) lukukauden voimassa olevia koulumatkoihin oikeuttavia ja vain koulupäivinä kelpaavia älykortteja, joiden kokonaishinta määräytyy suoritettujen matkojen määrän perusteella.Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 1998.

Helsingissä 10 päivänä kesäkuuta 1998

Liikenneministeri
Matti Aura

Hallitusneuvos osastopäällikkönä, ylijohtaja
Harri Cavén

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.