264/1998

Annettu Helsingissä 26 päivänä maaliskuuta 1998

Verohallituksen päätös ennakkoperintärekisteristä poistettujen julkaisemisesta

Verohallitus on 20 päivänä joulukuuta 1996 annetun ennakkoperintälain (1118/96) 60 §:n nojalla, sellaisena kuin se on 5 päivänä joulukuuta 1997 annetussa laissa (1106/97), määrännyt:

1 §

Tieto siitä, että verovelvollinen on eri syistä poistettu ennakkoperintälaissa tarkoitetusta ennakkoperintärekisteristä voidaan antaa kuukausittain julkaistavaksi Virallisessa lehdessä, Luottolista-lehdessä ja muissa verohallituksen määräämissä julkaisuissa.

2 §

Verovirasto voi tiedottaa rekisteristä poistamisesta rekisteristä poistetulle työ- ja käyttökorvauksia maksaville, kun rekisteröity on poistettu ennakkoperintärekisteristä rekisteriotteeseen merkittynä voimassaoloaikana.

3 §

Edellä 1 §:n mukaan julkaistavia ja 2 §:n mukaan tiedotettavia tietoja ovat verovelvollisen nimi, toiminimi, liike- ja yhteisötunnus, lähiosoite ja poistamisen ajankohta.

4 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 1998. Tällä päätöksellä kumotaan 26 päivänä kesäkuuta 1996 annettu Verohallituksen päätös ennakkoperintärekisteristä poistettujen julkaisemisesta (519/96).

Helsingissä 26 päivänä maaliskuuta 1998

Pääjohtaja
Kirsi Seppälä

Ylitarkastaja
Merja Hartikka-Simula

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.