256/1998

Annettu Helsingissä 3 päivänä huhtikuuta 1998

Asetus taideteollisen alan yliopistollisista tutkinnoista annetun asetuksen 14 §:n muuttamisesta

Opetusministerin esittelystä

kumotaan taideteollisen alan yliopistollisista tutkinnoista 3 päivänä kesäkuuta 1994 annetun asetuksen (440/1994) 14 §:n 4 momentti ja

muutetaan 14 §:n 3 momentti seuraavasti:

14 §
Opettajankoulutus

Kuvaamataidon opetuksen koulutusohjelmaan sisältyvät opettajan pedagogiset opinnot. Nämä opinnot ovat kasvatustieteellisiä aineopintoja, joista säädetään kasvatustieteellisen alan tutkinnoista ja opettajankoulutuksesta annetussa asetuksessa (576/1995). Opintojen järjestämisestä vastaa yliopisto, jossa voidaan suorittaa kasvatustieteellisen alan tutkintoja ja opettajankoulutuksen opintoja.


Tämä asetus tulee voimaan 15 päivänä huhtikuuta 1998.

Opiskelijat, jotka ennen tämän asetuksen voimaantuloa on otettu Taideteolliseen korkeakouluun suorittamaan taiteilijan pedagogisia opintoja, voivat suorittaa nämä opinnot loppuun.

Helsingissä 3 päivänä huhtikuuta 1998

Tasavallan Presidentti
MARTTI AHTISAARI

Opetusministeri
Olli-Pekka Heinonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.