245/1998

Annettu Helsingissä 2 päivänä huhtikuuta 1998

Valtioneuvoston päätös maatiloille myönnettävästä kirjanpitoavustuksesta annetun valtioneuvoston päätöksen 12 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on maa- ja metsätalousministeriön esittelystä

muuttanut maatiloille myönnettävästä kirjanpitoavustuksesta 25 päivänä syyskuuta 1997 annetun valtioneuvoston päätöksen (1073/1997) 12 §:n 1 momentin seuraavasti:

12 §
Ammattitaito

Avustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että hakijalla on riittävä ammattitaito harjoittamallaan tuotantosuunnalla. Riittävänä pidetään vähintään toisen asteen ammatillista luonnonvara-alan koulutusta tai muuta vastaavaa tuotannon harjoittamisen kannalta tarkoituksenmukaista koulutusta. Tukea voidaan kuitenkin myöntää sellaiselle hakijalle, jolla on vähintään kolmen vuoden työkokemus kyseiseltä tuotantosuunnalta.Tämä päätös tulee voimaan 8 päivänä huhtikuuta 1998.

Helsingissä 2 päivänä huhtikuuta 1998

Maa- ja metsätalousministeri
Kalevi Hemilä

Maatalousylitarkastaja
Kari Ojala

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.