180/1998

Annettu Helsingissä 6 päivänä maaliskuuta 1998

Opetusministeriön päätös Suomen Uusapostolinen Kirkko -nimisen uskonnollisen yhdyskunnan yhdyskuntajärjestyksen muutoksen rekisteriin merkitsemisestä

Suomen Uusapostolinen Kirkko -niminen uskonnollinen yhdyskunta on uskonnollisten yhdyskuntien rekisteriin merkitsemistä varten ilmoittanut muuttaneensa 12 päivänä syyskuuta 1979 annetulla opetusministeriön päätöksellä (715/1979) hyväksytyn yhdyskuntajärjestyksen 8 §:n 1 momentin seuraavasti:

8 §

Varsinainen vuosikokous pidetään maaliskuun kuluessa. Ylimääräinen vuosikokous pidetään, milloin hallitus katsoo sen tarpeelliseksi tai kun vähintään puolet jäsenistä sitä erityisesti ilmoitettua asiaa varten kirjallisesti vaatii.Opetusministeriö on tutkinut asian.

Suomen Uusapostolinen Kirkko -nimisen uskonnollisen yhdyskunnan yhdyskuntajärjestyksen muutos on laadittu uskonnonvapauslain (267/1922) säännöksiä noudattaen. Tämän perusteella opetusministeriö on hyväksynyt muutoksen merkittäväksi uskonnollisten yhdyskuntien rekisteriin.

Helsingissä 6 päivänä maaliskuuta 1998

Opetusministeri
Olli-Pekka Heinonen

Ylitarkastaja
Salla Rinne

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.