965/1997

Annettu Helsingissä 28 päivänä lokakuuta 1997

Liikenneministeriön päätös televerkkojen ja teleyritysten televerkkojen ja -palvelujen yhteenliittämisestä annetun päätöksen muuttamisesta

Liikenneministeriö on

lisännyt televerkkojen ja teleyritysten televerkkojen ja -palvelujen yhteenliittämisestä annettuun liikenneministeriön päätökseen (479/1997) uuden 23 a §:n seuraavasti:

23 a §
Ohjausten toteuttaminen keskuksissa

Teleyrityksen tulee järjestää käyttäjän kauko- ja kansainvälisen televiestinnän ohjaus keskuksessaan ja toteuttaa ohjaukseen pyydetyt muutokset viivytyksettä saatuaan käyttäjän tai tämän asiamiehen ohjausta tai sen muutosta koskevan pyynnön. Toimenpiteet on toteutettava tasapuolisesti kaikkiin kaukoja kansainvälistä teletoimintaa harjoittaviin teleyrityksiin nähden.


Tämä päätös tulee voimaan 3 päivänä marraskuuta 1997.

Tällä päätöksellä kumotaan kauko- ja kansainvälisen televiestinnän ohjaamisesta annettu liikenneministeriön päätös (4430/32/97).

Helsingissä 28 päivänä lokakuuta 1997

Osastopäällikkö
Vesa Palonen

Hallitussihteeri
Jari Perko

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.