762/1997

Annettu Helsingissä 6 päivänä elokuuta 1997

Maa- ja metsätalousministeriön päätös eläimistä saatavien elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden eläinlääkinnällisistä rajatarkastuksista annetun maa- ja metsätalousministeriön päätöksen muuttamisesta

Maa- ja metsätalousministeriö on

muuttanut eläimistä saatavien elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden eläinlääkinnällisistä rajatarkastuksista 30 päivänä joulukuuta 1996 annetun maa- ja metsätalousministeriön päätöksen (1237/1996) 5 §:n 1 momentin 3 kohdan ja liitteen 1 seuraavasti:

Määritelmät
5 §

Tässä päätöksessä tarkoitetaan:


3) elintarvikkeilla elintarvikkeeksi tarkoitettua lihaa ja lihatuotteita, kalastustuotteita ja niistä saatuja valmisteita ja jalosteita, maitoa ja maitopohjaisia tuotteita, munavalmisteita, linnun munia, hunajaa, sammakonreisiä sekä etanoita;Tämä päätös tulee voimaan 15 päivänä elokuuta 1997. Turun ja Naantalin rajatarkastusasemien osalta liitettä 1 sovelletaan kuitenkin vasta 15 päivästä syyskuuta 1997. Kolmansista maista tuotaviin sammakonreisiin ja etanoihin tätä päätöstä sovelletaan 1 päivästä lokakuuta 1997.

Helsingissä 6 päivänä elokuuta 1997

Maa- ja metsätalousministeri
Kalevi Hemilä

Eläinlääkintötarkastaja
Hentriikka Kontio

LIITE 1

RAJANYLITYSPAIKAT JA RAJATARKASTUSASEMAT, ASEMIEN AUKIOLOAJAT SEKÄ ASEMILLA TARKASTETTAVAT ELINTARVIKKEET JA MUUT TUOTTEET

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.