Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

881/1996

Annettu Helsingissä 22 päivänä marraskuuta 1996

Asetus viihdelaiteasetuksen 4 §:n muuttamisesta

Sisäasiainministerin esittelystä

muutetaan 7 päivänä kesäkuuta 1995 annetun viihdelaiteasetuksen (853/1995) 4 § seuraavasti:

4 §
Poikkeukset tyyppitarkastusvelvollisuudesta

Tyyppitarkastusvelvollisuus ei koske samana mallina pidettävää jo aiemmin tyyppitarkastettua rahaliikenteen valvontalaitetta. Samana mallina pidetään rahaliikenteen valvontalaitteita, jotka ovat toistensa kaltaisia rakenteeltaan, toimintaperiaatteiltaan ja mallimerkinnältään.

Tyyppitarkastusvelvollisuus ei myöskään koske rahaliikenteen valvontalaitetta, joka on tarkastettu jossain toisessa Euroopan talousalueen valtiossa sijaitsevassa hyväksytyssä tarkastuslaitoksessa, jos voidaan todeta, että rahaliikenteen valvontalaite täyttää sille viihdelaitelaissa ja tässä asetuksessa asetetut olennaiset vaatimukset.

Edellä 1 ja 2 momentissa tarkoitetuissa tapauksissa tarkastuslaitos antaa viihdelaitetoiminnan harjoittajalle hyväksymispäätöstä vastaavan todistuksen rahaliikenteen valvontalaitteesta.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1996.

Helsingissä 22 päivänä marraskuuta 1996

Tasavallan Presidentti
MARTTI AHTISAARI

Sisäasiainministeri
Jan-Erik Enestam

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.