519/1996

Annettu Helsingissä 26 päivänä kesäkuuta 1996

Verohallituksen päätös ennakkoperintärekisteristä poistettujen julkaisemisesta

Verohallitus on 28 päivänä marraskuuta 1959 annetun ennakkoperintälain (418/59) 6 b §:n 4 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 16 päivänä joulukuuta 1994 annetussa laissa (1215/94), määrännyt:

1 §

Tieto siitä, että verovelvollinen on eri syistä poistettu ennakkoperintälaissa tarkoitetusta ennakkoperintärekisteristä voidaan antaa kuukausittain julkaistavaksi Virallisessa lehdessä, Luottolista-lehdessä ja muissa verohallituksen määräämissä julkaisuissa.

2 §

Lääninverovirasto voi tiedottaa rekisteristä poistamisesta valitulle kohdejoukolle, kun rekisteröity on poistettu ennakkoperintärekisteristä rekisteriotteeseen merkittynä voimassaoloaikana.

3 §

Edellä 1 §:n mukaan julkaistavia ja 2 §:n mukaan tiedotettavia tietoja ovat verovelvollisen nimi, toiminimi, lähiosoite, kotipaikka ja poistamisen ajankohta.

4 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 1996.

Helsingissä 26 päivänä kesäkuuta 1996

Pääjohtaja
Jukka Tammi

Ylitarkastaja
Merja Hartikka-Simula

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.