290/1996

Annettu Helsingissä 25 päivänä huhtikuuta 1996

Valtioneuvoston päätös nuorille viljelijöille myönnettävästä käynnistystuesta annetun valtioneuvoston päätöksen 25 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on maa- ja metsätalousministeriön esittelystä

muuttanut nuorille viljelijöille myönnettävästä käynnistystuesta 16 päivänä marraskuuta 1995 annetun valtioneuvoston päätöksen (1366/95) 25 §:n 2 momentin seuraavasti:

25 §
Avustuksen ja lainan maksatus

Laina voidaan nostaa enintään kahdessa erässä. Koko laina on nostettava viimeistään kahden vuoden kuluessa tuen myöntämisestä. Maa- ja metsätalousministeriö voi antaatarkempia määräyksiä lainan nostamisesta. Laina katsotaan myönnetyksi sinä ajankohtana, jona asianomainen luottolaitos on tehnytpäätöksen lainan myöntämisestä tai, jos voimassa oleva luottolupaus on annettu ennen rahoitustukipäätöstä, velkakirja on allekirjoitettu.Tämä päätös tulee voimaan 29 päivänä huhtikuuta 1996.

Helsingissä 25 päivänä huhtikuuta 1996

Maa- ja metsätalousministeri
Kalevi Hemilä

Nuorempi hallitussihteeri
Katriina Pessa

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.