56/1996

Annettu Helsingissä 25 päivänä tammikuuta 1996

Valtioneuvoston päätös nuorille viljelijöille myönnettävästä käynnistystuesta annetun valtioneuvoston päätöksen 29 §:n muuttamisesta

Valtioneuvosto on maa- ja metsätalousministeriön esittelystä

muuttanut nuorille viljelijöille myönnettävästä käynnistystuesta 16 päivänä marraskuuta 1995 annetun valtioneuvoston päätöksen (1366/95) 29 §:n 3 momentin seuraavasti:

29 §
Voimaantulo

Tämän päätöksen nojalla voidaan myöntää tukea myös sellaisille nuorille viljelijöille, jotka ovat hankkineet maatilan vuonna 1995 tai vuoden 1996 aikana ennen tämän päätöksen voimaantuloa. Tukea voidaan myöntää lisäksi sellaisille vuonna 1994 maatilansahankkineille nuorille viljelijöille, joiden maaseutuelinkeinolain (1295/90) mukaista aloittamisavustushakemusta ei ole lainvoimaisesti ratkaistu vuoden 1994 aikana.


Tämä päätös tulee voimaan maa- ja metsätalousministeriön päätöksellä, joka julkaistaan Suomen säädöskokoelmassa.

Helsingissä 25 päivänä tammikuuta 1996

Maa- ja metsätalousministeri
Kalevi Hemilä

Nuorempi hallitussihteeri
Katriina Pessa

Saamenkielinen käännös

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.