1770/1995

Annettu Helsingissä 29 päivänä joulukuuta 1995

Verohallituksen päätös arvonlisäverottomasta matkustajamyynnistä

Verohallitus on 21 päivänä tammikuuta 1994 annetun arvonlisäveroasetuksen (50/94) 8 §:n 3 momentin (1768/95) nojalla määrännyt:

1  §

Arvonlisäveroasetuksen 8 §:n 2 momentin 1 kohdassa tarkoitetussa laskussa tai muussa tositteessa on oltava seuraavat tiedot ainakin suomen tai ruotsin kielellä:

1) ostajan nimi, kotipaikka, passin numero, tiliyhteystiedot, vakinainen osoite ja allekirjoitus;

2) myyjän toiminimi, ''ALV rek.'' -merkintä, postiosoite ja allekirjoitus sekä

3) matkustajalle myytyjen tavaroiden laatu ja määrä, tavaran veroton hinta, tavarasta suoritettavan arvonlisäveron määrä eri verokantojen osalta, myyjän mahdolliset kulut sekä ostajalle palautettavaksi tuleva määrä.

2  §

Myyjän on luovuttaessaan tavarat ostajalle sinetöitävä ne siten, että niiden käyttämättömyys on tulliviranomaisen todettavissa tavaroita vietäessä Yhteisön ulkopuolelle.

3  §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1996.

Helsingissä 29 päivänä joulukuuta 1995

Pääjohtajan estyneenä ollessaYlijohtaja
Pekka Ruuhonen

Ylitarkastaja
Tiina Maisala

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.