1242/1995

Annettu Helsingissä 27 päivänä lokakuuta 1995

Valtiovarainministeriön päätös eräiden ulkomailla rekisteröityjen ajoneuvojen vapauttamisesta moottoriajoneuvoverosta tai veron alentamisesta annetun valtiovarainministeriön päätöksen muuttamisesta annetun valtiovarainministeriön päätöksen voimaantulosäännöksen muuttamisesta

Valtiovarainministeriö on

muuttanut eräiden ulkomailla rekisteröityjen ajoneuvojen vapauttamisesta moottoriajoneuvoverosta tai veron alentamisesta 12 päivänä kesäkuuta 1995 annetun valtiovarainministeriön päätöksen muuttamisesta annetun valtiovarainministeriön päätöksen (874/95) voimaantulosäännöksen, sellaisena kuin se on 24 päivänä elokuuta 1995 annetussa päätöksessä (1089/95), näin kuuluvaksi:


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1996. Sitä sovelletaan ajoneuvoihin, joita käytetään Suomessa sanottuna päivänä tai sen jälkeen.

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä marraskuuta 1995.

Helsingissä 27 päivänä lokakuuta 1995

Ministeri
Arja Alho

Vanhempi hallitussihteeri
Heikki Kuitunen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.