1214/1995

Annettu Helsingissä 26 päivänä lokakuuta 1995

Valtioneuvoston päätös Teknillisen tarkastuskeskuksen suoritteiden maksuperusteista

Valtioneuvosto on Teknillisestä tarkastuskeskuksesta 21 päivänä elokuuta 1995 annetun lain (1070/95) 5 §:n ja Teknillisestä tarkastuskeskuksesta 29 päivänä syyskuuta 1995 annetun asetuksen (1142/95) 7 §:n nojalla kauppa- ja teollisuusministeriön esittelystä päättänyt:

1  §

Tätä päätöstä sovelletaan niihin Teknillisen tarkastuskeskuksen palveluihin, joiden tuottamiseen tarkastuskeskukselle on annettu yksinoikeus asetuksella tai ministeriön päätöksellä.

2  §

Teknillinen tarkastuskeskus hinnoittelee 1 §:ssä tarkoitetun suoritteen tai siinä tarkoitetut suoriteryhmät suoritteen tuottamisesta tarkastuskeskukselle aiheutuvien kokonaiskustannusten määrää taikka samanlaisten suoritteiden keskimääräisten kokonaiskustannusten määrää vastaavasti. Tarkastuskeskus voi kuitenkin korottaa näin määritettyä hintaa enintään viidellä prosentilla.

3  §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä marraskuuta 1995.

Helsingissä 26 päivänä lokakuuta 1995

Kauppa- ja teollisuusministeri
Antti Kalliomäki

Vanhempi hallitussihteeri
Anja Liukko

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.