1089/1995

Annettu Helsingissä 24 päivänä elokuuta 1995

Valtiovarainministeriön päätös eräiden ulkomailla rekisteröityjen ajoneuvojen vapauttamisesta moottoriajoneuvoverosta tai veron alentamisesta annetun valtiovarainministeriön päätöksen muuttamisesta annetun valtiovarain- ministeriön päätöksen voimaantulosäännöksen muuttamisesta

Valtiovarainministeriö on

muuttanut eräiden ulkomailla rekisteröityjen ajoneuvojen vapauttamisesta moottoriajoneuvoverosta tai veron alentamisesta 12 päivänä kesäkuuta 1995 annetun valtiovarainministeriön päätöksen muuttamisesta annetun valtiovarainministeriön päätöksen (874/95) voimaantulosäännöksen näin kuuluvaksi:

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä marraskuuta 1995. Sitä sovelletaan ajoneuvoihin, joita käytetään Suomessa sanottuna päivänä tai sen jälkeen.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1995.

Helsingissä 24 päivänä elokuuta 1995

Ministeri
Arja Alho

Vanhempi hallitussihteeri
Heikki Kuitunen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.