1364/1994

Annettu Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 1994

Valtioneuvoston päätös eräiden poliisipiirien uudelleen järjestämisestä

Valtioneuvosto on poliisin hallinnosta 14 päivänä helmikuuta annetun lain (110/92) 6 §:n 2 momentin nojalla sisäasiainministeriön esittelystä päättänyt:

1 §

Kiteen nimismiespiiri ja Rääkkylän nimismiespiiri yhdistetään poliisipiiriksi, jonka nimi on Kiteen nimismiespiiri. Siihen kuuluvat Kiteen kaupunki sekä Rääkkylän ja Kesälahden kunnat.

2 §

Ilomantsin nimismiespiiri ja Tuupovaaran nimismiespiiri yhdistetään poliisipiiriksi, jonka nimi on Ilomantsin nimismiespiiri. Siihen kuuluvat Ilomantsin ja Tuupovaaran kunnat.

3 §

Nurmeksen nimismiespiiri ja Valtimon nimismiespiiri yhdistetään poliisipiiriksi, jonka nimi on Nurmeksen nimismiespiiri. Siihen kuuluvat Nurmeksen kaupunki ja Valtimon kunta.

4 §

Tämä päätös ei aiheuta muutoksia hallintoalueiden kielelliseen jaotukseen.

5 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1995 ja se on voimassa 31 päivään joulukuuta 1995 saakka.

Ennen päätöksen voimaantuloa voidaan ryhtyä sen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

Helsingissä 21 päivänä joulukuuta 1994

Sisäasiainministeri
Mauri Pekkarinen

Neuvotteleva virkamies
Kirsti Vihermaa

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.