1271/1994

Annettu Helsingissä 19 päivänä joulukuuta 1994

Valtiovarainministeriön päätös eräiden verojen maksupaikoista ja tiedonsiirtokorvauksista annetun valtiovarainministeriön päätöksen muuttamisesta

Valtiovarainministeriö on

muuttanut eräiden verojen maksupaikoista ja tiedonsiirtokorvauksista 22 päivänä huhtikuuta 1994 annetun valtiovarainministeriön päätöksen (314/94) 4 §:n 2 momentin seuraavasti:

4  §
Tiedonsiirtokorvaus

Jos rahalaitos konekielisen maksutiedon lisäksi välittää lääninverovirastolle maksutositteelta tallennetun tai asiakkaansa pankille välittämän viestin, on korvaus enintään 70 merkin pituisesta viestitiedosta 2 markkaa 15 penniä ja enintään 140 merkin pituisesta viestitiedosta 3 markkaa. Korvaus tässä momentissa tarkoitetun konekielisesti välitettävän tiedon sijaan lähetettävästä tositteesta on 2 markkaa 50 penniä.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1995.

Helsingissä 19 päivänä joulukuuta 1994

Valtiovarainministeri
Iiro Viinanen

Tp. ylitarkastaja
Timo Räbinä

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.