975/1994

Annettu Helsingissä 26 päivänä lokakuuta 1994

Verohallituksen päätös matkakuluvähennyksen määrästä vuodelta 1994 toimitettavassa verotuksessa

Verohallitus on 30 päivänä joulukuuta 1992 annetun tuloverolain (1535/92) 93 §:n 2 momentin nojalla määrännyt, että asunnon ja työpaikan välisten matkakustannusten perusteella myönnettävä vähennys lasketaan, silloin kun halvimpana kulkuneuvona pidetään muuta kuin julkista kulkuneuvoa, seuraavasti:

1  §

Verovelvollisen käyttäessä asunnon ja työpaikan väliseen matkaan omistamaansa tai hallitsemaansa kulkuneuvoa vähennyksen määrät ovat:

auto 100 penniä kilometriltä
moottoripyörä 45 penniä kilometriltä
mopo 35 penniä kilometriltä
polkupyörä 320 markkaa vuodessa.
2  §

Verovelvollisen käyttäessä työmatkaansa työnantajan omistamaa tai hallitsemaa autoa vähennyksen määrä on 76 penniä kilometriltä.

3  §

Verovelvollisen käyttäessä työmatkaansa muuta kuin edellä 1 ja 2 §:ssä tarkoitettua kulkuneuvoa vähennys myönnetään kustannuksista esitetyn luotettavan selvityksen perusteella.

Helsingissä 26 päivänä lokakuuta 1994

Pääjohtaja
JukkaTammi

Verotussihteeri
Riitta Roos

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.