166/1994

Annettu Helsingissä 25 päivänä helmikuuta 1994

Asetus sähköisen viestinnän varautumisesta annetun asetuksen 2 §:n muuttamisesta

Liikenneministerin esittelystä

muutetaan 8 päivänä marraskuuta 1991 sähköisen viestinnän varautumisesta annetun asetuksen (1339/91) 2 §:n 2 momentti seuraavasti:

2 §

Neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii pääesikunnan viestitarkastaja tai puolustusvoimien viestipäällikkö ja varapuheenjohtajana liikenneministeriön määräämä ministeriön virkamies. Liikenneministeriö määrää lisäksi varapuheenjohtajana toimivan jäsenen varamiehen. Muut jäsenet määrätään siten, että neuvottelukunnassa on edustettuna sisäasiainministeriö, Telehallintokeskus, ilmailulaitos, telelaitokset, Valtionrautatiet, pääesikunta, sähköisen joukkoviestinnän harjoittajat sekä viestinnän asiantuntemus ja teollisuus.Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1994.

Helsingissä 25 päivänä helmikuuta 1994

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Liikenneministeri
Ole Norrback

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.