1214/1993

Annettu Helsingissä 17 päivänä joulukuuta 1993

Asetus yhteiskuntatieteellisistä tutkinnoista annetun asetuksen muuttamisesta

Opetusministerin esittelystä

lisätään yhteiskuntatieteellisistä tutkinnoista 22 päivänä joulukuuta 1978 annettuun asetukseen (1082/78) uusi 22 a § ja sen edelle uusi väliotsikko seuraavasti:

Tampereen yliopiston opetusjaostossa suoritettavat tutkinnot
22 a §

Tampereen yliopiston opetusjaostossa voidaan suorittaa seuraavat alemmat korkeakoulututkinnot: hallintovirkamiestutkinto, kunnallistutkinto, nuorisotyön tutkinto, sosiaalihuoltajatutkinto, toimittajatutkinto, verovirkamiestutkinto, yhteiskunnallinen tutkinto ja yleinen vakuutustutkinto.

Opetusjaosto voi myöntää hallintovirkamiestutkinnon tai verovirkamiestutkinnon suorittaneelle hallintonotaarin arvon sekä kunnallistutkinnon, nuorisotyön tutkinnon, sosiaalihuoltajatutkinnon, toimittajatutkinnon, yhteiskunnallisen tutkinnon tai yleisen vakuutustutkinnon suorittaneelle sosionomin arvon.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1994.

Helsingissä 17 päivänä joulukuuta 1993

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Opetusministeri
Riitta Uosukainen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.